Dieselperformance


De focus van HMT Powerparts ligt op onze klanten. HMT biedt u alles op dieselgebied, van service en onderdelen tot routineonderhoud en reparatie.

Ook voor high performance pompen en verstuivers bent u aan het juiste adres. Tevens maken we ook prototypes. Jarenlange ervaring in de pullingwereld maakt HMT Powerparts dé plek voor advies voor iedereen die op zoek is naar meer betrouwbaar vermogen.

Het brandstofinjectiesysteem is een van de meest complexe componenten in uw dieselmotor. Onjuiste onderdelen, onderhoud en verzorging van uw brandstofinjectiesysteem kunnen leiden tot zware schades. Huijbregts Metaal Techniek biedt u de juiste onderdelen die u nodig heeft om uw dieselmotor in optima forma te houden.

HMT kan alle soorten brandstofpompen leveren voor tractor en vrachtwagen. HMT heeft een eigen testbank met voldoende vermogen en gespecialiseerd gereedschap. Huijbregts Metaal Techniek garandeert u dezelfde betrouwbaarheid op als naast de baan. Heeft u vragen of advies nodig? Neem vrijblijvend contact op.